Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janf43 - 22-07-2015 15:56:17
Geldzaken & Recht

Pensioen

[quote=henk140 schreef op woensdag 22 jul 2015, 15:39]hallo, mijn moeder is helaas een aantal maanden terug overleden mijn vader is ook al een tijd terug overleden. nou is mijn moeder hertrouwd geweest met mijn stiefvader. ze genoot nog van mijn vaders pensioen en had het er wel eens over deze af te kopen maar niet gedaan. nou is mijn vraag, heb ik recht op het pensioen van mijn vader nu alle bij mijn ouders er niet meer zijn ? ik ben helemaal niet thuis in dit soort dingen. ik weet wel dat mijn moeder met mijn stiefvader in gemeenschap van goederen was getrouwd. ik ben zelf ivm met omstandigheden niet meer werkzaam al een hele tijd en afhankelijk van een uitkering. weet iemand hier een antwoord op ? alvast dank.

ik ga er vanuit dat u iets ouder dan 18 jaar bent. u heeft dan geen enkel recht op het nabestaanden of wezenpensioen van uw vader.