Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pardijnvraag - 22-07-2015 21:14:53
Geldzaken & Recht

Op vrije dag naar bedrijfsarts

[quote=tijger1 schreef op woensdag 22 jul 2015, 20:57]ik begrijp uit uw verhaal dat u nu ziek thuis bent? als u niet kunt werken, bent u toch, normaal gesproken, ook niet in staat om die geplande afspraken na te komen en helemaal niet om een weekendje weg te gaan.

als u door de bedrijfsarts uitgenodigd wordt voor een gesprek, wat moet die leidinggevende daarbij?, zou ik maar gaan. dat dat normaal gesproken uw vrije dag is, is niet relevant.

of u die hotelovernachting kosteloos kunt annuleren, kan ik niet beoordelen. hebt u ern annuleringsverzekering? lees dan de polis eens na.


als u ziek bent doordat u het te druk hebt, zult u privé ook wat gas terug moeten nemen.

beste tijger 1, mijn werkbegeleider/coach (vanuit werkgever) geeft juist het aan dat ik nu vooral ook moet ontspannen en dingen moet dan waarvan ik energie krijg. aanstaande weekend zie ik als ontspannen, een weekend leuke dingen doen is voor mij heel iets anders dan geconfronteerd worden met de taken die ik op mijn werk heb en die mij op het moment veel stress bezorgen.