Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 22-07-2015 22:21:57
Huishouden & Energie

Airco aanbrengen

Bij ons in de straat in de provincie utrecht zijn er meerdere geplaatst aan de voorkant van de huizen direct langs de weg. het ziet er echt niet uit en geen idee of ze voor de buren, vooral 's nachts teveel lawaai maken. ikzelf heb een satelietschotel en dat ziet er ook niet uit. beide apparaten worden echter gekocht, gebruikt en hebben voor de bezitter een nut.

ik zou de eindverantwoordelijkheid op de leverancier, die dagelijks met dit bijltje hakt, afschuiven. maar wat let u voor de zekerheid een telefonaat te plegen met de gemeente utrecht? het antwoord per mail laten bevestigen en geen risico lopen dat u hier een verkeerd antwoord krijgt, met de dure gevolgen vandien!

ik heb nog nooit een verzoek om vergunning in de gemeentekrant zien staan....