Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pardijnvraag - 22-07-2015 22:31:10
Geldzaken & Recht

Op vrije dag naar bedrijfsarts

[quote=tijger1 schreef op woensdag 22 jul 2015, 22:17]kort door de bocht? u hebt het veel te druk op uw werk. en dat kevert u problemen op.nu meldt u zich ziek, maar dan komt u in een heel andere situatie.

u hebt zelf al plannen gemaakt hoe het anders moet, maar raar gezegd, daar gaat u niet over. nu is eerst de bedrijfsarts asn de beurt. ook uw leidinggevende en coach hebben niet veel te zeggen. als dat het geval was, had u het meteen op uw werk moeten regelen.

en die bedrijfsarts praat natuurlijk helemaal niet tegelijk met u en uw leidinggevende. hij mag helemaal niets over uw medische toestand asn de werkgever meedelen. [/quote

de hele procedure is nieuw voor mij, vandaar mijn naïviteit denk ik. ik had ook nog helemaal nog geen contact hoeven te leggen met de bedrijfsarts maar wilde dit zelf om zoals ik aangaf zsm weer vol kracht, energie en uitgerust mijn werk aan te kunnen.
mijn reactie over kort door de bocht was geen aanval maar ik heb in eigen tijd gedaan wat ik kon, helaas was dit niet voldoende en meer niet mogelijk.