Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pardijnvraag - 23-07-2015 08:09:09
Geldzaken & Recht

Op vrije dag naar bedrijfsarts

[quote=gerboe schreef op donderdag 23 jul 2015, 07:49]allereerst sterkte met uw gezondheid. hopelijk komt er op niet al te lange termijn verbetering en kunt u weer ontspannen door het leven.
wat betreft die oproep op een dag dat u een uitje gepland hebt: die situatie heeft zich niet voorgedaan. probeer u niet bij voorbaat al druk te maken over eventualiteiten.
en als het zich voordoet, pak dan de telefoon en maak een nieuwe afspraak. u hoeft niets uit te leggen, alleen eventueel op verzoek. dat een afspraak niet uitkomt is heel normaal.

en verder: zoals wel vaker krijgt u oordelen voor uw kiezen op dit forum van mensen die even vergeten zijn wat empathie is. u hebt daar niets aan behalve dat het eerdere een negatieve uitwerking op uw gezondheid heeft. ik zou dit forum in uw situatie laten voor wat het is.
nogmaals sterkte.

vriendelijk dank voor de tips! en voor de empathie! niet dat je daarvoor op een forum moet gaan maar de oordelen doen zeker niet goed! ik realiseer mij dat ik dit inderdaad beter niet had kunnen doen.....tevens herken ik het bij voorbaat druk maken......
nogmaals: bedankt voor het empathische meedenken en de tips!!