Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 23-07-2015 11:53:17
Computers & Telefonie

Updates

@roodborstje,

ga anders zelf eens naar de update pagina en klik daar op essentiƫle updates downloaden:

controleren of er windows -updates zijn

open windows update door te klikken op de knop startafbeelding van de knop start. typ update in het zoekvak en klik vervolgens in de lijst met resultaten op windows update.

klik in het linkerdeelvenster op naar updates zoeken en wacht terwijl windows controleert of er nieuwe updates zijn voor uw computer.

als u een bericht ontvangt dat belangrijke updates beschikbaar zijn of dat u belangrijke updates moet weergeven, klikt u op het bericht om de updates weer te geven en de updates te selecteren die u wilt installeren.

als u behoefte hebt aan meer informatie over een belangrijke update, klikt u op de desbetreffende update in de lijst. schakel de selectievakjes in voor de updates die u wilt installeren en klik op ok.

klik op updates installeren.
(bron:ms)