Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 23-07-2015 21:17:45
Geldzaken & Recht

Matrassen zijn niet meer goed

Beste anonimus,

de leeftijd van een matras hangt van nogal wat factoren af. onderschat ook de bodem van uw bed niet, een goede lattenbodem kan een wereld van verschil maken. bij een duur matras hoort in ieder geval ook een 'goed onderstel'.
hier vind u nog wat informatie over de levensduur van een matras, klik http://www.matras.info/hoe-lang-is-de-levensduur-van-een-goed-matras.php">hier.
mits de bodem van uw bed goed is en uw matras goed onderhouden is ligt de verwachte levensduur van het matras rond de 8 - 10 jaar.

op de aanschafbon en de bijbehorende bescheiden die u heeft gekregen kunt u lezen of u nog garantie heeft. daarbij zal vast ook iets staan over 'normaal gebruik' en 'goed onderhoud' of iets dergelijks. dat lijkt me nog niet zo gemakkelijk om aan te tonen.
als ik u was zou ik contact opnemen met beddenreus en aangeven dat uw matras de verwachte levensduur niet haalt. wie weet wat de reactie is van ze.

dit is wat consuwijzer schrijft over de aankoop van een 'ondeugdelijk product', klik https://www.consuwijzer.nl/elektronica/ontevreden-over-aankoop/rechten-bij-product-dat-niet-goed-ondeugdelijk-is">hier. of dat bij u van toepassing is maar de vraag.

een duur matras hoeft niet per definitie beter te zijn, zie ook de matrassen test van de consumentenbond, klik http://www.consumentenbond.nl/matrassen/beste-matras/">hier.