Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 24-07-2015 20:34:16
Voeding & Gezondheid

Medicijnen e.d. retourneren

Beste peter-1974,

u bent niet de enige die er zo over denkt.
de zorgkosten rijzen de pan uit en dan is het jammer als ongebruikte en ongeopende medicijnen en verbandmateriaal zo maar in de prullenbak verdwijnt.
als u ze terug brengt dan krijgt u geen geld terug en de apotheker zal ze vernietigen, dat is helaas de praktijk.

op de volgende site kunt u uw ervaringen opgeven, klik http://www.apotheek.nl/themas/medicijnverspilling-hoe-voorkomt-u-dat">hier.

verder kunt u het aangeven bij uw zorgverzekeraar.
meerderen zullen u al voorgegaan zijn maar u kunt proberen om het op de agenda bij de politiek te krijgen. daartoe kunt u de afzonderlijke politieke partijen benaderen en proberen om het bij de vaste kamer commissie voor volksgezondheid, welzijn en sport op de agenda te krijgen.

het is al http://www.hetbestezorgidee.nl/2011/09/anja-vissers-versteegen-stop-weggooien-van-medicijnen/">vaker geopperd, maar helaas is er tot op heden nog te weinig mee gebeurd (naar mijn mening).