Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
lexdura - 24-07-2015 21:43:36
Voeding & Gezondheid

Medicijnen e.d. retourneren

Maar in dit geval heeft tijger wel een beetje gelijk.
daarnaast kan een kind bedenken dat van medicijnen en ook verbandmiddelen die retour genomen zouden worden de veiligheid op geen enkele manier gegarandeerd kan worden. het spul is dus onverkoopbaar en dus krijg je er ook geen geld voor terug.

bijv.: verbandmiddelen worden steriel verpakt. een minuskuul gaatje ter grootte van een speldenprik in de verpakking maakt al dat het verband niet meer steriel is en dus onbruikbaar.

sommige medicijnen moeten op een bepaalde manier bewaard worden. de apotheek weet natuurlijk nooit zeker of de medicijnen ook op de juiste manier bewaard zijn.

een doosje met medicijnen in een doordrukstrip. patient heeft van een keer eerder toevallig nog stripje over en ruilt deze in het nieuwe doosje weer in om zo alsnog geld terug te krijgen voor een medicijn dat over de datum is.

om nog niet te spreken van de vele manieren waarop kwaadwillenden met medicijnen zouden kunnen knoeien (zo kun je leuk de apotheek afpersen door te zeggen dat je medicijnen retour hebt gebracht die vergiftigd zijn. en dat jij tegen betaling van een x bedrag bereid om te zeggen welke medicijnen dat zijn...) en zo zijn er nog 1001 redenen te verzinnen waarom het maar goed is dat medicijnen niet retour genomen worden, maar alleen ingenomen worden om te worden vernietigd.