Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dirk23 - 25-07-2015 07:42:10
Geldzaken & Recht

Optiehandel, zzp, huurtoeslag

Ik heb de knoop doorgehakt, ik ga mijn lang gekoesterde droom volgen na jaren van studie op dit gebied. ik ben van de week begonnen. ik begin klein zodat ik de risico's ook klein hou. ik heb van nature een risicomijdende persoonlijkheid en dat zal me helpen bij het handelen. het is weer lekker wakker worden tegenwoordig.

dat is ook de reden waarom ik hier de vraag heb geplaatst, om de risico's duidelijker in kaart te krijgen maar ik heb helaas weinig of geen relevante antwoorden gekregen. wel de nodige meningen en sneren.
dit forum lbegint meer en meer op geenstijl te lijken.

@ zoekster

dank je, jij snapt het en zit niet vast in het oude denken in een nieuwe tijd.

#kapitaalvernietiging, #(de)motivatietechnieken, #gedowngen zzp, #verdringing, #minimumloon, #melkertbanen, #crisis, # structurele werkloosheid, # robotisering
# automatisering, # calvinisme, # basisinkomen.