Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
simeon916 - 26-07-2015 16:33:00
Garantie & Verzekeringen

Mag je na het claimen van schade 17 bm treden zakken?

[quote=hopetobehelping schreef op zondag 26 jul 2015, 15:57]beste simeon916,


helaas komt degene die bij u de schade veroorzaakt heeft er mee weg.
mocht het op de parkeerplaats bij een supermarkt of winkelcentrum of zo gebeurd zijn dan kunt u wellicht nog een oproep voor getuigen plaatsen op een prikbord wat daar staat of hangt.
wij maken het helaas ook mee dat er schade veroorzaakt wordt en de veroorzaker er vandoor gaat. daar kan de verzekeraar weinig aan doen maar met het huidige bonus/malus beleid betekent het vaak wel dat de gedupeerde zelf voor de kosten opdraait (kleinere schades kosten vaak meer aan eigen risico en extra premie in de komende jaren dan de grootte van de schade), claimen kost dan meer dan niet claimen (terwijl de verzekering er wel voor behoort te zijn naar mijn mening).


helaas was het op een bedrijfsterrein dus niet op de openbare weg, geen getuigen, wel schade op mijn auto waar ik 10 jaar voor gespaard heb. de lak die is achtergebleven op mijn auto is exact de kleur van een heftruck die ernaast staat. de eigenaar van die heftruck beweerd echter dat hij niets geraakt heeft. dat kan zo zijn, maar het is wel heeeeel toevalig. dinsdag ga ik aangifte doen op het buro, maar verwacht ook van de politie niets. het waarborgfonds is duidelijk, ik heb wel een getuige die kan beweren dat mijn auto daar onbeschadigd heb neergezet en met schade terug heb gevonden. ten eerste is dat mijn vrouw, maar noch zij noch ik heb daarvoor een rondje om de auto gelopen om voor 100% zeker te zijn daarvan.
op die manier is het ook alleen voor fraudeurs mogelijk aanspraak te maken op het wbf.
helaas ben ik eerlijk, dus pis ik naast de pot al zou ik er wel recht op moeten hebben. polis direct vergoed het wel en ik heb geen eigen risico, maar die naait me dan weer met de treden. zo wordt je aan alle kanten genaaid, maar ik kan niet zeggen dat ik het lekker vind.....