Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lovebird
lovebird - 27-07-2015 12:20:34
Geldzaken & Recht

Onterving kinderen

Past u goed op met de adviezen en voorlichting van een notaris. in onze afhandeling van het testament van mijn overleden vader bleken er door de notaris toch zaken vermeld stonden die later juridisch niet onderbouwt konden worden en door de familie aangevochten werden.

ervan uitgaande dat een notaris en daarnaast ook als extra hulpmiddel enkele malen gebruik gemaakt van de notaristelefoon...bleken deze uitingen te doen die zo door de advocaat erfrecht van de tafel geveegd werden.

niet alle notarissen weten het juridisch dicht te metselen voor de opdrachtgever van het testament. ik ben geschrokken van de fouten en adviezen van deze notarissen .achteraf had ik het geld van de notaristelefoon kunnen besparen..maar dat is achteraf.

mijn advies: wilt u echt weten hoe het zit neem een goede advocaat in de arm die gespecialiseerd is in erfrecht.

inmiddels ligt in ons geval alles bij een goede erfrechtadvocaat die er nu het beste van probeert te maken voor de familie.

een goede erfrechtadvocaat kost u misschien wat geld maar niet zoveel als mijn vader heeft betaalt aan deze notaris met al zijn foute voorlichting die voor veel verdriet en verderf heeft gezorgd in de familie. je mag er toch vanuit gaan dat een notaris "de deskundige" is op dit gebied.

ik wens u veel succes en wijsheid toe in deze!