Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ei
eiberhofje - 27-07-2015 14:25:15
Geldzaken & Recht

Hoeveel mag ik interen vermogen,wel enig inkomen

@tiger 1,

ik heb nog eens gemaild met de gemeente, aangezien zij geen informatie geven wat betreft interen van vermogen en ik de informatie van andere gemeentes vandaan heb. en aangezien elke gemeente een ander beleid hanteert was ik benieuwd naar hun beleid.

ik mag mijzelf alleen aanvullen tot mijn oude salaris omdat ik gewend ben van 923 euro te leven ,dus 1,5 keer de bijstandsnorm is te ruim voor mij

al zou ik een weekje op vakantie gaan en het valt binnen de 1,5 keer de norm, dan mag dat niet dat is een onverantwoorde uitgave.

ik mag alleen geld besteden aan levens onderhoud en eventuele kapotte apparaten mogen vervangen worden, mits ik bewijs heb van dat ze stuk zijn.

gelukkig moet ik een nieuwe bril en heb ik in augustus na 5 jaar recht op nieuwe hoorapparaten, want 1 bedieningspaneel is stuk

nou ja ik had eerder contact met mijn gemeente moeten opnemen, dat scheelde alweer een topic. maar ik vond de drempel zo hoog.


iedereen bedank voor het meedenken!