Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvie62 - 27-07-2015 21:46:42
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

Lieve mensen, wat een ophef. we zouden het onszelf moeten aanrekenen omdat we de kleine lettertjes niet hebben gelezen? kom op, zo onbeschermd en aan de aasgieren overgeleverd zijn we nu ook weer niet.

het is heel simpel (en dat ben ik met tijger1 volledig eens): er wordt ons ongevraagd iets opgestuurd en vervolgens wordt ons dat in rekening gebracht. was geld verdienen maar zo makkelijk...nergens hebben we gezegd dat we verdere verplichtingen zouden aangaan. dus dat hoeven we ook niet. die dreigbrieven en zgn incassobureaus kunnen we gewoon aan onze laars lappen. is er iemand die al een deurwaarder aan de deur heeft gehad? is er iemand die al uitgenodigd is voor een rechtszitting? nee, en niet voor niets, want het zijn allemaal loze dreigementen. in een rechtszitting zou het bedrijf nl als volledig malafide ontmaskerd worden, en vermoedelijk zelf allerlei kosten moeten betalen. maar men speelt in op (financiƫle) zorgen, zodat sommigen ook nog blij zijn met een schikking van de helft van het geld. elke tiende angsthaas levert het bedrijf weer 800 euro op. en dat zullen er nogal wat zijn, naast iedereen die hier zijn of haar zorgen uit.

om kort te gaan: ultra clinics heeft geen poot om op te staan, dus verscheur de aanmaningen en dreigingen en leef vrolijk verder met een stralend gebit.