Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvie62 - 27-07-2015 22:04:22
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

En dan nog es iets: kunnen we niet gezamenlijk een rechtszaak aanspannen tegen deze gewetenloze uitbuiters? hoeveel mensen hebben niet bijna 80 euro betaald voor iets wat ze helemaal niet wilden? ze wilden best een proefpakketje voor een gering bedrag, maar ze wisten niet waar ze daarna mee te maken zouden krijgen.
uit angst hebben ze maar betaald, maar dat had helemaal niet gehoeven. anderen hebben gewoon niet in de gaten gehad wat er ineens van hun rekening was afgeschreven. zoals gezegd: iedereen kan wel iets opsturen en er dan daarna de rekening voor indienen. zou een mooie boel worden. foldertje erbij met voorwaarden en klaar ben je.
dan stuur ik morgen een wijnpakket naar iemand die voor 2,50 euro wel een gratis flesje wil proberen, en doe daar een foldertje bij dat als iemand de andere 2 flessen ook accepteert hij zich automatisch abonneert op elke maand een wijnpakket.
wat iemand mij stuurt is zijn verantwoordelijkheid. als ik heb ingestemd met 1 exemplaar/product, dan ben ik niet verantwoordelijk voor de zending van nog twee producten. een briefje erbij met ineens de voorwaarden van de afzender, daar heb ik geen boodschap aan. ik heb niet gevraagd om de zending, en ik ben ook niet verplicht om bijgaande foldertjes of briefjes te lezen.
laat die deurwaarder maar komen, laat die rechtszaak maar voortgang hebben: ik beloof je dat dat allemaal niet gaat gebeuren. pas als wij zelf die rechtszaak aandurven kan dit soort praktijken aan banden worden gelegd.