Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zi
zijderveld - 27-07-2015 22:33:24
Geldzaken & Recht

Onterving kinderen

Nog beter maak het geld lekker zelf op (ook voor diegenen die wel hun kinderen zien, want jullie hebben er voor gewerkt). heb je een eigen huis los de hypotheek af en maak daar een testament voor dat je aan iets of iemand nalaat waar je wel denkt dat het goed terecht komt.

wat ook misschien helpt is alle rancune (terecht of onterecht) laten voor wat het is en kijken of je toch weer contact kunt leggen met je kinderen (zet je gehele ego opzij en geef ze een kans). vaak is het contact verbroken omdat er aan beide zijden een miscommunicatie ontstaan is (dat kunnen heel kleine dingen zijn). waarschijnlijk denken uw kinderen ook niet al te best over u, want anders was dit contact er wel. meestal moet in dit soort situaties 1 de grootste zijn en gewoon zeggen of het nu wel of niet mijn schuld is dat het misgegaan is, ik neem die verantwoording van het misgaan op me om de impasse te doorbreken. alleen dan (echt zonder alle maar en waarom of wat voor verdekte verwijten dan ook) is het mogelijk dat er weer iets opgebouwd kan worden.

neemt niet weg dat ook al komt het goed tussen u en uw kinderen, gewoon lekker genieten van je eigen geld!