Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ez
ezrasees - 27-07-2015 23:07:47
Voeding & Gezondheid

Besnijdenis op medische grond niet vergoed

[quote=hopetobehelping schreef op maandag 27 jul 2015, 21:09]beste esrazees,

uiteraard had het umc u op de hoogte moeten brengen van het feit dat de kosten van de medische ingreep voor uw rekening zijn. dan had u het geweten en wellicht nog een vergelijking tussen prijzen van ziekenhuizen bij u in de buurt kunnen doen.
hoop dat als u uw klacht bij umc utrecht indient deze spoedig en voor beide partijen een aanvaardbaar eindresultaat oplevert.

besnijdenis op medische gronden wordt al een tijd niet meer vergoed vanuit het basispakket.
dat is een besluit van onze politiek, zie ook het volgende http://www.gezondheidenco.nl/73061/medische-besnijdenis-sinds-kort-meer-vergoed-patienten-lijden-onnodig/">artikel.

het feit dat een besnijdenis geadviseerd werd en er niet over eigen kosten (laat staan het bedrag) gesproken is vind schandalig.
ik kan vanaf volgende week maandag bellen naar de klachtenbemiddeling dus zal ik dit ook maandag as doen.