Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvie62 - 28-07-2015 00:25:38
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

Jammer dat niemand echt in opstand wil komen. het zal toch met vereende krachten moeten. nu krijgen degenen die ingegaan zijn op een aantrekkelijk aanbod het idee dat zij het zijn die verantwoordelijk zijn, want te naïef. in werkelijkheid zijn ze helemaal niet per se te naïef geweest. ze hebben nl nergens mee ingestemd, alleen het toesturen van zo'n pen tegen een vergoeding voor verzendkosten.
dat ze ongevraagd drie pennen kregen valt ze niet aan te rekenen. dat hen vervolgens onterecht 80 euro in rekening wordt gebracht ook niet. alleen moeten ze nu niet naïef zijn, en beseffen dat ze aan het langste eind trekken. als iemand ze meer wil sturen dan waar ze om gevraagd hebben, dan is dat niet hun verantwoordelijkheid. een bijgaand briefje met voorwaarden heeft geen enkele rechtsgeldigheid, dus dat kunnen ze negeren.
iedereen die dat beseft (en dus niet naïef is) heeft nu dus 3 whitening pens in bezit voor 4,95 (of hoeveel waren de verzendkosten precies?). mijn dringende advies: negeer de brieven met aanmaningen of dreiging met incassobureaus, en je hebt wat je wilde.