Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 28-07-2015 01:00:00
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

Ik geloof niet dat ik begrijp waar je het over hebt mahadma. "inbreuk in onze privacy"??


wij worden door 'den haag' al op 357.987.001 zaken (geschat) betutteld. als er een opstand zou komen met wetsartikelen wat we wel en niet mogen, krijgen we dit soort vragen. er zullen altijd mensen zijn die dan de wetten weer willen overtreden.

voor de laatste keer, als er gratis staat, moeten alle alarmbellen gaan rinkelen. eenvoudiger kan ik het niet zeggen. verdovende middelen krijg je de eerste keer ook gratis ...........
en als artikelen gratis worden aangeboden, hoef je ook geen banknummer op te geven. gewoon nadenken, nadenken en nadenken en vooral niet dom klikken of iets aanvinken.

overigens, net ik heb ik via internet een bon gedownload en geprint, waarmee ik gratis een artikel kan afhalen in de winkel. het enige wat er gevraagd wordt is het email adres en de naam. gewoon lezen, lezen en nog eens lezen.