Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 28-07-2015 03:48:25
Elektronica & TV

Hdmi probleem

[quote=epcot schreef op maandag 27 jul 2015, 15:02][quote=kees jansen schreef op vrijdag 24 jul 2015, 11:41]hoi gooswout, vraag je hoe kom je aan de humax5200? ik denk dat je al een tijd je bij ziggo zit en de humax is oud en antiek en die moet je zo snel mogelijk verkopen op marktplaats want nu zijn ze nog geld waard.
je abonnement laten omzetten in nieuwe vorm met de horizon van ziggo .sneller internet 200 mb en ook beter beeld met de horizon! extra kastje voor slaapkamer zak 5 euro kosten per maand want je huurt ze.
dus tip snel verkopen dat ouwe barrel ( voor 75 euro)en ziggo bellen voor de nieuwe horizon .

succes!!

hoe kom je aan deze onzin.
de humax 5200 is 1 van de beste decoders die er is en wordt nog steeds verkocht. een stuk beter dan horizon en betrouwbaarder. verder heeft de humax niks te maken met je internet snelheid.

dat kunt u wel stellen, horizon dat is een typhusapparaat, ergernis troef!