Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvie62 - 28-07-2015 09:26:52
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

En de mensen achter malafide bedrijven als ultra bright zijn niet hebberig? deze hele praktijk is opgezet vanuit hebberigheid en financieel gewin. en anderen misleiden of duperen schijnt daarbij niet van belang te zijn. krijg sterk de indruk dat we de zaken nu omdraaien. bovendien hoef je niet per se hebberig te zijn om in zee te gaan met een aantrekkelijke deal. iets voorschotelen als een aantrekkelijke deal en daarna mensen doen geloven dat ze verplicht zijn grote bedragen te betalen is niet alleen hebberig, maar ook oneerlijk.

ben niet onder de indruk van het geschetste voorbeeld: je buren gaan vertellen dat ze iets niet mogen bestellen...wie doet dat nou? behoorlijk abstract verhaal. nogal wiedes dat als je buren je komen vertellen dat je iets niet mag bestellen, dat je reactie dan is: waar bemoei je je mee. wat moet hiermee bewezen worden???