Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jos1965 - 28-07-2015 09:40:07
Geldzaken & Recht

Kosten gebruiksovereenkomst buren laten betalen?

Tijger1

bedankt voor uw reactie! het is echter zo dat er niets volgens kadaster vastgelegd gaat worden, een notaris is niet aan de orde. in een gebruiksovereenkomst opgesteld door de advocaat staat o.a. dat het ons eigendom is en blijft, wij het in en uitstappen over ons erf toestaan maar dat wij dit gebruik op ieder gewenst moment kunnen stoppen en bij verkoop vervalt dit recht sowieso, omdat het een persoonlijk gebruiksrecht wordt, hierdoor kun je verjaring (voor 20 jaar) voorkomen.

het gaat ons erom of het netjes zou zijn om het gebruik/het recht te stoppen of onmogelijk te maken door dit stuk af te rasteren als de buren deze 300 tot 400 euro niet willen betalen. en die mening heeft u al gegeven. zo denken wij er ook over.