Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lovebird
lovebird - 28-07-2015 10:10:22
Geldzaken & Recht

Onterving kinderen

[quote=marcel75 schreef op maandag 27 jul 2015, 20:50][quote=lovebird schreef op maandag 27 jul 2015, 12:37][quote=tijger1 schreef op maandag 27 jul 2015, 12:25]@lovebird


juist een notaris is gespecialiseerd in erfrecht en kan alleen een testament opmaken.

helaas hebben wij aan den lijve ondervonden dat dit dus precies is wat iedereen denkt in nederland..ook mijn vader dacht dat hij het goed geregeld had.
nu ligt de hele zaak bij een goede erfrechtadvocaat en zij heeft de notaris zelfs moeten laten weten dat hij hier fouten heeft gemaakt.


en dus heeft de door u (vorstelijk) betaalde advocaat gelijk?


helaas zijn de fouten zodanig geweest dat de uitvoering van het testament niet volgens de wens is gegaan. dit heeft grote gevolgen en brengt veel narigheid mee die vader nu juist heeft willen voorkomen.

en ja...de advocaat is juridisch beter op de hoogte en heeft de notaris hiermee geconfronteerd. jammer genoeg is het kwaad al geschied.
dat is nu juist het punt...men denkt dat de notaris de wijsheid in pacht heeft maar niets is minder waar als het ten uitvoer komt zoals in ons geval.

steek uw licht goed op en laat de dure notaristelefoon ook maar voor wat het is. het betaalde nummer is duur en achteraf zijn wij er niets mee opgeschoten.

het is aan u of u er wat mee doet maar het staat vrij hieraan voorbij te gaan.
voor de rest laat ik het hierbij. ik wens patio (vraagsteller) veel wijsheid toe in deze!