Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anitawinter - 28-07-2015 12:16:24
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

Ik ben het helemaal met je eens silvie. het wordt de omgekeerde wereld zo.
ik voelde mij in de eerste instantie ook schuldig. ik lees altijd goed, ben geen naïef tiepje. bestel wel vaker gratis samples en dat gaat ook altijd goed, omdat ik lees! en bij deze blijkt de voorwaarde helemaal onderaan de pagina te staan wat misleiding is omdat de knop om mee te doen boven aan staat, en we krijgen de voorwaarden pas "makkelijker" te zien nadat er besteld is, en dat dan ook nog eens helemaal onderaan, kleine lettertjes en tussen andere voorwaarden zodat het daar ook makkelijk over het hoofd te zien is.
maar blijven zeggen dat mensen dom doen en dat voor niets de zon opgaat is de omgekeerde wereld.
ik heb laatst nog van knor iets gekregen om uit te proberen. kreeg ik ook niet een paar extra met de mededeling dat ik nu lid ben van knor.
dit bedrijf flest de boel behoorlijk en is inhalig en oneerlijk bezig. en dan heb ik het nog niet eens over dat incassobureau. daar klopt ook echt helemaal niets van.
tot nu toe zijn we met ons tweeën, dat is nog niet veel voor een rechtszaak, maar wie weet ......

anita