Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 28-07-2015 20:46:54
Computers & Telefonie

Onverklaarbaar boven je limiet vodafone

Beste zegveld1,

data verbruik kan snel gaan. als uw dochter een sms heeft gehad op 75% van haar data limiet dan zal ze moeten betalen. het bedrag van € 50 had nog veel hoger uit kunnen vallen. u kunt er verder niets mee, er zal betaald moeten worden.

als ik u was zou ik samen met uw dochter toch nog maar eens de instellingen van de telefoon goed doornemen. updates alleen via wifi en de app die het verbruik telt goed in de gaten houden.
denk dat het dan ook verstandig is om een data limiet in te stellen op de telefoon. dreig je die limiet te overschrijden, dan krijg je een waarschuwing, en bij daadwerkelijke overschrijding schakelt de telefoon zelf de dataverbinding uit.
meer informatie hierover en hoe u dit kunt instellen vind u https://www.simyo.nl/blog/nooit-meer-over-je-mobiele-datalimiet-heen/">hier.
hoop dat dit helpt om een toekomstige overschrijding te voorkomen (wel de datateller goed in de gaten houden en af en toe vergelijken met de verbruikte data in myvodafone, die 2 kunnen enigszins afwijken).