Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ez
ezrasees - 28-07-2015 23:06:07
Voeding & Gezondheid

Besnijdenis op medische grond niet vergoed

[quote=superklaver schreef op dinsdag 28 jul 2015, 20:20]besnijdenis word idd niet vergoed. helaas is nog steeds niet iedere arts hiervan op de hoogte is. zo had ik het laatst met een andere ingreep. in het umc wisten ze het niet of het vergoed zou worden, maar dat kwam ook omdat het daar niet meer uitgevoerd word. maar waar ik het wel heb laten uitvoeren wisten ze wel wat er vergoed zou worden. tenminste ik moest wel overstappen qua verzekeringspakket. ik ben uiteindelijk wel geholpen door een arts uit het umc. tegenwoordig moet je hoe vervelend ook eerst goed navragen hoe het zit met de vergoedingen. en dan nog kan het zijn dat het in het ene ziekenhuis wel vergoed word en in het andere niet. ik hoop voor je dat het umc de klacht serieus neemt. mijn ervaring met dat ziekenhuis is wel goed. ben er dan ook al mijn hele leven patiënt.

het betreft mijn zoontje die destijds 15 maanden was. hij moest dus in het wkz van het umc geholpen worden. andere opties kregen wij niet.