Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 29-07-2015 01:58:41
Huishouden & Energie

Ketel remeha maakt herrie

[quote=jacky2006 schreef op dinsdag 28 jul 2015, 21:33]ik zie nu pas dat er meerdere reacties zijn gekomen op dit topic. ik heb aangekaart dat het misschien aan ventilator kan liggen. ik bedoel daarmee ook de ventilatie die bij de ketel hoort, want daar is hij wel aan gekoppeld.

de druk is gewoon normaal (tussen de 1 en 2 bar). helaas weet ik zelf niet hoe ik dit systeem schoon moet maken. er is al wel achteraan gebeld.

daarnaast vind ik de opmerking dat het tussen mijn oren zou liggen geen leuke opmerking. het komt een beetje over, van zeur niet zo. want hij maakt nu eenmaal herrie.

bedankt voor de (voorlopige) terugkoppeling in dezen.

u kunt zelf het systeem niet schoonmaken, dit is een specialistische karwei die alleen door een gespecialiseerde kan worden gedaan met o.a. meetapparatuur e.d. voor ca. (maximaal) € 100 per jaar met of zonder een onderhoudscontract.