Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

who cares
who cares - 29-07-2015 10:55:27
Computers & Telefonie

Windows10

kan ik een schone installatie of een herinstallatie van windows 10 doen?
indien je jouw gratis upgrade naar windows 10 via de “download windows 10” app reserveert en als download ter beschikking krijgt, is het niet de bedoeling om een clean install te doen. echter, als je de upgrade naar windows 10 succesvol hebt afgerond als gevolg van het gratis upgrade aanbod, heb je de mogelijkheid om windows 10 schoon te herinstalleren op hetzelfde systeem. dit geldt zowel tijdens als na de gratis upgrade periode van een jaar, waarbij je windows niet opnieuw hoeft aan te schaffen, en ook geen onderliggend besturingsysteem van waaruit je de upgrade hebt uitgevoerd opnieuw hoeft te installeren.
indien je bijwerkt naar windows 10 via een media installatie zoals een usb of een dvd, dan heb je tijdens de installatie de mogelijkheid om te kiezen voor een schone installatie.