Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 29-07-2015 12:22:42
Geldzaken & Recht

Kosten gebruiksovereenkomst buren laten betalen?

Ik sluit me geheel bij het kommentaar van tijger1 aan. helaas, ook al heeft u nòg zoveel gelijk en het recht om dit duidelijk te willen regelen, ontaarden zulke kwesties vaak in een emotionele twist. geef de buren dus even de tijd om zich ter zake kundig te maken en zij gaan inzien dat ze de eigen glazen zullen ingooien wanneer ze niet willen samenwerken. of ik als buur voor een mondelinge of schriftelijke afspraak zou gaan betalen.......? juristentaal is niet nodig en logisch dat een advies geld kost, maar dan toch wel eerder ùw geld, dat niet uit het raam is gegooid daar u zich wilde informeren, maar daaraan hebben de buren wederom geen boodschap aan.........toch?
wanneer de uitkomst toch een verbod gaat worden, zou ik goed overleggen of en wat voor een afscheiding u gaat zetten. hoofdzakelijk vanwegen het extra onderhoud van bij voorbeeld een heg, of de perikelen die weer zullen gaan ontstaan over de precieze erfgrens, waar u niet overheen mag komen.

wilt u (nog) met uw buren......of wilt u niet (meer), dat is hier de hamvraag.