Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jos1965 - 29-07-2015 12:32:53
Geldzaken & Recht

Kosten gebruiksovereenkomst buren laten betalen?

Ik ben inderdaad boos maar dat ik hun beslissing voor dit weekend wil weten (wij hoorden gisteravond pas dat ze op vakantie gaan) heeft een andere reden:

ik wordt ca. medio augustus geopereerd en heb daarna geen fut om me hiermee bezig te houden, ook zal ik lichamelijk dan geen afrastering kunnen plaatsen indien nodig.
dit weten de buren niet, dit gaat hen ook niets aan, daar hoeven zij geen rekening mee te houden en dat zullen ze ook niet doen ook al zouden ze het weten, dus ik ben ook niet van plan rekening te houden met hun vakantie.

ze hebben 3 dagen de tijd om te overleggen, zo moeilijk kan het toch niet zijn, wel of geen overeenkomst, denk eerder dat ze info aan het inwinnen zijn om het aan te vechten, maar dat even terzijde.

wij hebben veel te lang veel te veel getolereerd en overal maar ja en amen op gezegd om de verstandhouding goed te houden maar als je na zoveel jaren merkt dat er van de andere kant alleen genomen wordt en alles als vanzelfsprekend wordt gezien dan houdt het een keer op.