Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 29-07-2015 12:50:01
Geldzaken & Recht

Kosten gebruiksovereenkomst buren laten betalen?

[quote=jos1965 schreef op woensdag 29 jul 2015, 12:32]

wij hebben veel te lang veel te veel getolereerd en overal maar ja en amen op gezegd om de verstandhouding goed te houden maar als je na zoveel jaren merkt dat er van de andere kant alleen genomen wordt en alles als vanzelfsprekend wordt gezien dan houdt het een keer op.





....waaruit misschien blijkt, dat uw hier vertelde verhaal slechts een kleinere fragmentopname is van een al eerder verzuurde verstandhouding. er zijn ergere dingen, zolang u maar de situatie kunt beheersen. te verwachten hondermomenten kunnen zich echter nog verder gaan opstapelen. (geluidsoverlast, bq-stank, huisdieren, kinderen die ontdeugend doen, uitrit blokkeren.......enz). u kunt dan niet meer met enige schappelijke communicatie rekenen en moet met het wetboek of apv op uw nachtkastje gaan slapen of wakker liggen. bezint eer ge begint......

ik wens u een gelukte operatie en goede gezondheid toe en......laat de boel zolang misschien toch nog even sloffen? beter laat inzicht dan géén bij de buren!