Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-07-2015 12:58:05
Computers & Telefonie

Verschil tussen windows 10 en 7

Ltmvz schreef op woensdag 29 jul 2015, 12:13: het verstandigste lijkt mij om, als je nu windows 7 gebruikt, nog een klein jaartje af te wachten, en, als je nu windows 8.1 gebruikt, ook nog even af te wachten, maar dan iets minder langdurig.

nee let op, dit upgrade aanbod zal maximaal een jaar duren. daarna moet je ook met windows 8 en 7 betalen voor een upgrade naar 10.

het is niet duidelijk of dit jaar in is gegaan bij de eerste vermelding van deze feature (januari 2015) of bij de release van windows 10 (vandaag).

dus als je wil upraden, zou ik je aanraden om dit voor het einde van dit jaar te doen.

persoonlijk ga ik hem volgende week al updaten. maar ik neem aan hierdoor wel last te hebben van wat kinderziektes die in de loop van de tijd weer verholpen worden d.m.v. updates.