Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jos1965 - 29-07-2015 13:32:15
Geldzaken & Recht

Kosten gebruiksovereenkomst buren laten betalen?

Tijger 1

helemaal duidelijk!

maar ik ben niet van plan om nu al een gebruiksovereenkomst op te laten stellen mochten de buren er überhaupt in mee willen gaan en ons daarover deze week nog informeren.

wat ik wel van plan ben is: een afrastering te plaatsen, hen hierover een aangetekende brief te sturen waarin ik het gebruik stop, als zij gewoon op vakantie vertrekken zonder ons een terugkoppeling te geven. ze kunnen toch even iets laten weten, het zijn nog 3 dagen en de buurvrouw heeft vakantie en is thuis. dat ze het druk heeft is niet mijn probleem, omdat zij heel veel wil en heel veel hooi op de vork neem hoeft ik niet te wachten.

het enige dat ik me nu wel nog afvraag: als ik vrijdag a.s. 's avonds nog niets van hen gehoord heb dan kan ik wel een aangetekende brief sturen maar die krijgen ze niet meer (de aangetekende brief is op advies van de advocaat, wel zo netjes om aan te kondigen dat het gebruik stopt en er een afrastering geplaatst gaat worden), ze zullen dan wel pissig zijn dat er een afrastering staat als terug komen van vakantie. tja, helaas is dat dan zo, ze hebben nu de mogelijkheid te reageren voordat ze vertrekken, doen ze dat niet zal het wel niet zo belangrijk zijn voor ze. uit fatsoen zal ik ze dan wel vrijdagavond nog bellen of een briefje in de bus gooien dat er een aangetekende brief onderweg is.