Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 29-07-2015 13:41:38
Geldzaken & Recht

Kosten gebruiksovereenkomst buren laten betalen?

[quote=jos1965 schreef op woensdag 29 jul 2015, 12:32]ik ben inderdaad boos maar dat ik hun beslissing voor dit weekend wil weten (wij hoorden gisteravond pas dat ze op vakantie gaan) heeft een andere reden:

ik begrijp met de beste wil van de wereld niet waarom u dit nu zo stel op sprong, na al die jaren, binnen een paar dagen "zwart op wit" wil vastleggen.
het is geen probleem dat niet nog even kan wachten tot uw buren terug zijn van vakantie en u, na uw operatie, weer bent opgeknapt.
waarom geeft u uw buren niet de ruimte om er tijdens en na hun vakantie over na te denken of zij wel een gebruikersovereenkomst met u willen en de kosten daarvan ook nog eens voor hun rekening te moeten nemen.
ik denk dat zij het recht hebben om daar goed over te kunnen nadenken en om zich over de voor- en nadelen van deze overeenkomst kunnen informeren.
u moet wel aangeven dat u, indien zij hier niet mee akkoord gaan, een erfafscheiding gaat plaatsen zodat zij ook dit in hun overweging kunnen meenemen.
denkelijk zit er nog een "addertje onder het gras" verborgen en zal de verstandhouding met uw buren verstoord raken als dat al niet de aanleiding is tot deze actie.
geef uw buren en u zelf even de ruimte (tijd) om tot een voor beide partijen acceptabele oplossing te komen.