Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 29-07-2015 20:39:07
Geldzaken & Recht

Verf-voordeel.nl

Beste riley,

als ik naar de https://www.kiyoh.nl/verf-voordeel_nl/">beoordelingen kijk dan zit er wel een heel raar luchtje aan naar mijn mening. allemaal zeer positieve reacties maar vanaf mei/juni begint de klad erin te komen en is het allemaal super negatief.
het adres van 'verf-voordeel.nl' op de site van kvk (waar men inmiddels is uitgeschreven) is in den helder. de http://www.verf-voordeel.nl/contacts">contact gegevens op de site nu zijn van nijverdal.
als in uw opdrachtbevestiging inderdaad het adres uit den helder staat dan, zoals wwjurist al aangeeft, de gegevens van de bijbehorende personen opvragen en ze persoonlijk aanschrijven. een faillissement zie ik niet dus u kunt ze dan persoonlijk aansprakelijk stellen.

het lijkt mij dat je als ondernemer (de huidige eigenaar van verf-voordeel.nl) duidelijke afspraken maakt met de vorige eigenaar als je een website overneemt. op slechte reclame zit je dan natuurlijk niet te wachten.
ik zou dus ook verwachten dat de huidige eigenaar duidelijke afspraken heeft gemaakt over openstaande bestellingen. u zou nog na kunnen vragen welke afspraken de huidige eigenaar heeft gemaakt met de vorige eigenaar van verf-voordeel.nl en wanneer de overname heeft plaatsgevonden.
als huidige eigenaar van verf-voordeel.nl zou ik in ieder geval niet zo blij zijn als ik al die negatieve beoordelingen zie van de afgelopen maanden. dat lijkt me toch ook een stukje motivatie voor de huidige eigenaar om te proberen 'het oude puin' zo snel mogelijk opgeruimd te hebben.