Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-07-2015 00:46:32
Huishouden & Energie

Homeopatische dierenarts: -

Hoi michel,

ook wij voelen ons behoorlijk opgelicht door deze mensen. wij zijn al anderhalf jaar met onze hond in behandeling en dit heeft ons duizenden (!) euro`s gekost.nu we verteld hebben dat we het niet meer kunnen betalen, is hij opeens een stuk minder aardig. meneer wil alleen nog maar dat we de paar openstaande rekeningen (totaalbedrag van drie rekeningen ongeveer 700 euro) zo snel mogelijk betalen en vraagt niet eens hoe het met onze hond is!!!!
onze hond kwam overigens voor jeukklachten en die heeft hij nog steeds.
ik zit te twijfelen hem aan te klagen, want ook ons heeft hij behandeld (zelfs met diergeneesmiddelen). wij hadden zogenaamd beiden de ziekte van lyme, en moesten dringend behandeld worden, maar na een rekening of zes (van allen minimaal 250 euro) werd het ons dus te gortig en zeiden we dat we niet zoveel geld hadden. opeens waren we weer helemaal gezond(echt waar, dit had hij zelf uitgemeten!!!!)
nu ik dit zelf zo teruglees snap ik niet hoe we zo dom hebben kunnen zijn, maar dat is achteraf. onze hondjes zijn onze kindjes dus daar hebben wij alles voor over (en daar maken zulke mensen dus misbruik van).
kun je mij helpen? ik vind dat zulke mensen gestopt moeten worden.

groet crib