Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mati - 30-07-2015 17:09:10
Geldzaken & Recht

Terugvorderen kinderopvangtoeslag

Dank voor uw reactie tijger1,

ik heb mijn stukken ingezonden (recentelijk nogmaals) en ik heb gelijk, toch wordt mijn bezwaar niet inhoudelijk behandeld en word ik niet gehoord. ook al heb ik een adviseur, toch ben ik uiteindelijk zelf verantwoordelijk.

toch voelt het onrechtvaardig dat ik n.a.v. een kleine "fout" (die fout had ik niet gemaakt als de belastingdienst de stukken niet was kwijtgeraakt) zon groot bedrag moet terugbetalen, waardoor ik ernstig in de problemen kom. ik verwijt de belastingdienst in deze dat ze niet zorgvuldig met mijn toegezonden stukken omgaan en ze voortdurend kwijt zijn maar daar wel een beslissing als grove nalatigheid vanuit mijn kant op durven te baseren, geen toelichting geven op de vordering die ze doen, en geen enkele contactpersoon mij kan vertellen hoe de berekening tot stand komt zodat ik geen inhoudelijk bezwaar kan formuleren.

wanneer ik ga procederen, en dat ga ik doen, kan ik alleen afdwingen dat mijn bezwaar inhoudelijk wordt behandeld. gaat dan een lang verhaal worden. ik hoop echt dat je gelijk hebt en men op verzoek van de nationale ombudsman mijn casus/bezwaar alsnog vlug inhoudelijk behandelt.