Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 31-07-2015 10:15:23
Computers & Telefonie

Windows 10 en fimpjes

Hallo hennie heijnen,

wie gewend is aan het gebruik van windows media player zoals in windows 7 doet er mogelijk verstandig aan nog even te wachten.
geen dvd's meer met windows player
windows 10 kent de gewraakte internet explorer browser enkel als optie en wordt standaard opgeleverd met het nieuwe microsoft edge. wie dvd's wil afspelen en daarbij windows media player wil gebruiken komt vooralsnog net als in windows 8 bedrogen uit. wie een dvd wil afspelen, moet bovendien op zoek naar alternatieve software, zoals vlc player of plugins. windows player is in de meeste versies wel beschikbaar, maar ook niet aangepast aan de nieuwe windows 10-omgeving.een grote upgrade naar windows 10.1 is pas voor oktober 2016 voorzien. microsoft werkt momenteel ook nog aan het oplossen van enkele bugs.
(http://www.totaaltv.nl/nieuws/20380/">bron)

met vr.gr.