Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 31-07-2015 13:18:48
Computers & Telefonie

Welke kaart is het.

Hallo volanns,

zo ontdekt u welke videokaar u hebt

wanneer windows de videokaart in uw computer in ieder geval herkend heeft, dan is er een manier om erachter te komen wat voor een videokaart u hebt via apparaatbeheer in windows en gaat als volgt:

klik op start en kies uit het menu start de optie configuratiescherm.
kies in het configuratiescherm de optie hardware en geluiden.
in het onderdeel apparaten en printers vindt u vervolgens de optie apparaatbeheer.
zodra u apparaatbeheer opent, wordt er een lijst getoond van alle onderdelen die zich in uw computer bevinden, waaronder uiteraard ook de grafische kaart.
klik op de kleine pijlvormige knop die voor het onderdeel beeldschermadapters wordt weergegeven. apparaatbeheer zal nu weergeven welke videokaart er in uw computer huist.

door rechts te klikken op uw videokaart in apparaatbeheer en vervolgens op de optie eigenschappen in het geopende snelmenu te klikken, kunt u onder andere bekijken welke versie van het stuurprogramma voor de grafische kaart er geïnstalleerd is. en deze bijwerken wanneer nodig.
(http://www.personalcomputercare.nl/computervragen/hardware/welke-videokaart-heb-ik.htm">bron)

suc6