Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chloejasmin - 31-07-2015 19:59:47
Geldzaken & Recht

Royal outlet oplichting

[quote=zoekster schreef op vrijdag 31 jul 2015, 19:52]u zult dan de webwinkel moeten dagvaarden. daarvoor moet u wel een adres hebben (in nederland). in principe is het mogelijk om zelf een bedrijf te dagvaarden zonder advocaat/jurist. u moet wel de deurwaarder die de dagvaarding betekent vooruit betalen en de griffiekosten betalen. als u de rechtszaak wint moet de verliezer deze kosten betalen. bedenk wel, als het een kale kip is, dan valt er weinig te plukken.
klik https://www.rechtspraak.nl/naar-de-rechter/kantonrechter/procedures/dagvaardingsprocedure/pages/dagvaarding-uitbrengen.aspx">hier

u kunt ook aangetekend schriftelijk nog eenmaal uw eis (geld terug) neerleggen en vermelden dat als dit niet binnen een bepaalde termijn terugkrijgt, dat u dan gerechtelijke stappen zult ondernemen waarbij u de kosten daarvoor op ze zult verhalen. dat kan helpen. bellen/appen maakt geen enkele indruk op dit soort gasten.

u kunt ook nog uw klacht op opgeletopinternet.nl zetten. er staan al meerdere klachten over deze club.
klik http://www.opgeletopinternet.nl/index.php?topic=19548.45">hier
ik zie dat het bij sommige mensen heeft geholpen.

wat u ook kunt doen is een klacht bij de acm indienen, dat doe je via consuwijzer. hoe meer klachten hoe eerder de acm iets zal doen. daarom is het raadzaam op om opgeletopinternet ook andere gedupeerden aan te sporen een klacht bij consuwijzer in te dienen.

klik https://www.consuwijzer.nl/klacht-indienen-bij-consuwijzer">hier


bedankt voor je antwoord. zal er zeker iets mee doen! heb alle gegevens van de personen achter het bedrijf, dus kan wat opties proberen!