Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

besseldekker
besseldekker - 01-08-2015 02:29:57
Geldzaken & Recht

Mag de bank tot gedwongen verkoop overgaan

Natuurlijk mag u de bank horkerig noemen. u mag zoveel zeggen. maar met de huidige informatie is dat oordeel wel ongefundeerd. er staan nogal wat vragen open, zoals:

(1) betrof deze € 87 de eerste betalingsachterstand van fara74, of waren er eerdere? dit is namelijk niet vermeld, zover ik zie..
(2) als die er waren, hoe zijn die dan opgelost?
(3) waarom wordt de (tijdelijke) verhuur genoemd? staat er soms iets in de hypotheekvoorwaarden in die zin dat de bank toestemming moet geven voor verhuur?
(4) als dat erin staat, is hierover dan contact geweest tussen fara74 en de bank? is de toestemming inderdaad verleend? kortom, is alles in goede orde verlopen?
(5) wat stond er in de brief die de bank stuurde naar aanleiding van de betalingsachterstand? was het alleen maar een herinnering? of werd het inschakelen van het bureau daarin aangekondigd?
(6) is er ooit tevoren correspondentie geweest tussen bank en fara74 over de betaling van de (hypotheek)lasten? zo ja, welk standpunt bracht de bank daarin naar voren? hoe lang is dat geleden?