Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 03-08-2015 11:38:33
Geldzaken & Recht

Reaal premie correctie 2009

[quote=reaal webcare schreef op maandag 3 aug 2015, 11:15]we snappen dat de brief die u heeft ontvangen onverwachts bij u is aangekomen en dat u hiervan schrikt. het spijt ons dat de communicatie op deze manier is verlopen. begrijpelijk dat u graag een bevestiging/overzicht ziet over de betalingen van uw verzekering. als u ons een e-mail stuurt naar webcare@reaal.nl met uw naw- gegevens en polisnummer, dan vragen wij dit overzicht voor u aan.
uiteraard weet deze bak héél goed (!!) dat deze vordering verjaard is, maar het is altijd te proberen. misschien is er wel een niet-wetende klant die er wel intrapt......
tenslotte kost zo'n briefje praktisch niets; het is altijd te proberen.

en ts hoeft eigenlijk helemaal geen overzicht te ontvangen. waarom ook? die vordering (als deze er al zou zijn...) is al lang verjaard, maar daar lees je niets over van dit bankje.

het spijt dit bankje helemaal niet dat zij geprobeerd hebben om ts te belazeren. het spijt (?) hen, dat de communicatie zo verlopen is en uiteraard dat ts er niet ingetrapt is.

ik zou helemaal niets meer met dit bankje te maken willen hebben, nu zij dit geflikt hebben.

ts, succes verder met uw beslissing(en).