Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 04-08-2015 03:34:21
Geldzaken & Recht

Oplevering appartement met gebreken

Vreemde gang van zaken mag ik wel stellen.

huurder zegt huurovereenkomst op en blijft vervolgens nog eens als de gewoonste zaak van de wereld er blijven wonen, terwijl de huurovereenkomst is beƫindigd.

u kunt wel degelijk de verhuurder op aanspreken wegen nalatigheid, verzuimd om de vorige huurder op tijd uit het ex-verhuurde doen vertrekken.

verhuurder heeft nagelaten of ex-huurder de woning in de staat, zoals verhuurder bij een pre-inspectie aan ex-huurder heeft opgedragen, daadwerkelijk die staat van herstellingen heeft verricht.

geloof mij dat de verhuurder bij de ex-huurder een vette nota heeft overlegd, zogenaamd 'dwangreparaties' ten laste van de ex-huurder. kassa! en dan wil verhuurder u afschepen met geen schadeloosstelling. niet accepteren die houding van verhuurder.

u heeft toch wel foto's gemaakt? naar de huurcommissie gaan is een optie.