Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lk
lkvnkrvn - 04-08-2015 10:34:47
Geldzaken & Recht

Belastingdienst houdt zich niet aan de regels

Het gaat inderdaad over 2 adressen, hij is op 30 april 2015 verhuisd.
nee het nieuwe adres is gewoon een appartement, hier heeft hij ook gewoon recht op huurtoeslag en dit is ook bevestigd door de belastingdienst alleen wordt alles dus ingehouden i.v.m. de huurtoeslag die volgens de belastingdienst terugbetaald moet worden.

ze hebben zelf schriftelijk vastgesteld dat zij dit niet mogen inhouden tot er uitslag is. je kan er zelf voor kiezen dat ze het inhouden maar dit mogen ze niet doen zonder toestemming. wanneer het bezwaar wordt afgekeurd moet je dan alsnog alles terug betalen, maar dat is je eigen keuze.

als ze al iets met het bezwaar hebben gedaan vind ik het heel knap dat ze nu pas om meer stukken vragen terwijl het al ruim 3 maanden loopt. ze willen nu een brief van de gemeente (die we al ingediend hebben), huurcontracten van andere bewoners, bankafschriften, etc. al deze papier zijn al weer onderweg.

we zijn al in samenwerking met de ombudsman maar hier moeten we ook weer een paar weken op wachten waardoor de onbetaalde rekeningen alleen maar oplopen. als het niet snel opgelost wordt krijgt hij echt problemen, vandaar mijn noodkreet.