Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 04-08-2015 21:44:25
Computers & Telefonie

Mediabox

Als deze dingen met torrenttechnologie werken ben je ook aan het uploaden en dat is illegaal. het kan dus geen kwaad om de gebruikte techniek goed uit te zoeken voordat je er aan begint.

verder is de kans ook aanwezig dat de kwaliteit soms slecht is, maar dat is hetzelfde als dat je films op de "ouderwetse" manier download. m.n. films die nog niet op blu-ray of dvd zijn gereleased zijn van slechte kwaliteit. vaak zijn deze gemaakt met camera's in de bioscoop of kopieen van recensie-exemplaren.

je kunt het jezelf ook een stuk makkelijker maken door gewoon voor een paar euro een film te huren via streamingdiensten. dat deden we nog niet zo lang geleden ook met videobanden en dvd's, dus waarom zou dat nu niet meer kunnen?