Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 05-08-2015 12:26:02
Computers & Telefonie

Internet verbinding

Via een kabel zal het in alle gevallen sneller gaan dan via wifi het is uit de nek kletsen dat dat niet zo is.
een radio signaal wat wifi eigenlijk is heeft gewoon weg last van storing zelfs al zou u ergen op een boerderij wonen waar in de verste omtrekken niemand woont.
ook moet wifi iedere keer controleren of de ssid (naam van de router ) plus het password wel overeenkomt plus dat er bij het verzenden en ontvangen wel eens wat mis gaat.
nou gaat er bij een lan kabel ook wel eens wat mis maar dat zal een heel stuk minder zijn en merkt u daar niet echt iets van.
wel kan u voor het downloaden een programma zoals free download manager , orbit downloader of de betaalde versie van internet download manager (+/- $25) gebruiken waar bij de laatste wel mijn voorkeur heeft.
deze versnellen niet alleen de download maar in veel gevallen kunnen deze ook na het uitvallen van een verbinding de download ook weer hervatten.