Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 07-08-2015 21:09:26
Elektronica & TV

Oneerlijke afhandeling van een rma

Beste jobdebraak,

als de fabrikant 2 jaar garantie geeft dan dient de fabrikant dit uiteraard na te komen.
u heeft de oortelefoontjes ruim een jaar gebruikt. het aanbod van de € 50,- lijkt mij dan ook zeer billijk van de fabrikant (in vergelijking met de kosten van nieuw van € 67,-).
meer informatie over garantie leest u https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie">hier (de fabrikant kan u ook reparatie kosten in rekening brengen).

als het aanbod van de € 50,- nog steeds geldig is en u verder wel tevreden was over de oortelefoontjes dan zou ik als ik u was er toch voor kiezen om met bijbetaling van € 17,- nieuwe oordopjes op de site te bestellen.
u heeft de oortelefoontjes ruim een jaar kunnen gebruiken, het zal niet eenvoudig zijn om dan de 'nieuw kosten' vergoed te krijgen.
dus als het met bijbetaling van € 17,- voor u is opgelost dan zou ik als u was daarvoor kiezen.