Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 10-08-2015 16:27:36
Auto & Vervoer

Piinkosten

[quote=endemion schreef op maandag 10 aug 2015, 13:03]het loont trouwens vaak om dat wat je via thuisbezorgd wenst te bestellen direct bij de desbetreffende zaak te bestellen. alles wat je via thuisbezorgd besteld, daar zit automatisch een meerprijs op voor die service die thuisbezorgd met hun site bied.
welke toegevoegde waarde thuisbezorgd heeft is voor mij ook nog steeds een groot raadsel. en heb je geen contant geld in huis, ga dan bij de onderneming zelf eten, in verhouding met koken is het sowieso al een stuk duurder dan die 2 euro voor 'n drankje er best nog wel bij.

kijk overigens uit bij thuisbezorgd met invullen van jouw gegevens, indien je niet van plan bent echt een bestelling te doen. zonder op 'verder' te klikken worden jouw gegevens al opgeslagen en gebruikt.