Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
reinout88 - 11-08-2015 11:34:17
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

Ik heb inmiddels voor een pakket een aanslag binnen gekregen van 122,21 euro met vermelding dat wanneer ik dit niet binnen 3 dagen betaal er een gerechtelijke procedure gestart zal worden. deze brief heb ik op 23 juli ontvangen.

daarnaast hebben ik ook een factuur gekregen voor 90,92 euro voor het 2e pakket.

beide pakketten heb ik teruggestuurd, van de 1ste zeggen ze dat ze hem niet ontvangen hebben en van de 2e zeggen ze dat ik hem te laat terug gestuurd heb.

ik weet dus nu niet of ik moet gaan betalen of niet. want als er daadwerkelijk een gerechtelijke procedure gestart wordt kan dit bakken met geld/tijd gaan kosten.

ben daarom ook erg benieuwd naar ervaringen van andere mensen of ultra bright hun daadwerkelijk voor het gerecht hebben gedaagd of een deurwaarder aan de deur hebben gehad?