Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 13-08-2015 11:42:25
Huishouden & Energie

Nieuwe keuken

[quote=tijger1 schreef op donderdag 13 aug 2015, 11:30]wat is er tegen een standaard keuken met nog vier mogelijkheden?

in principe is daar niets op tegen maar, als men als bewoner met een nieuwe keuken te maken krijgt is het wel zo plezierig dat men ook in de gelegenheid zou worden gesteld iets luxere dingen te laten plaatsen, zoals ik al eerder schreef: bij ons kon dat en heb daar toch wel 'gretig' gebruik van gemaakt. zoals de meeste bewoners dat hebben gedaan. geen standaard spiegel b.v. in de badkamer maar een model naar keuze. en verwarming in de badkamer + extra stopcontact. allemaal kleine dingen die er niet waren in de flat, gebouwd in 1960.
@digioma, al betreft het, zoals de ts aangeeft wbv woningen, als ze wel akkoord zouden gaan heeft dat voor volgende bewoners alleen de consequentie dat ze iets meer betalen (wat iedere nieuwe bewoner toch al moet doen), ongeacht de staat van de woning.